astroloji ve saglik 750x250 1

2018 Yılının İlk Tutulması

2018 Yılının İlk Tutulması

1842703 MLHlKw

2018 yılının ilk tutulması yarın yani 31 ocak 2018 de aslan burcunun 11 derecesinde gerçekleşecek, güçlü bir tutulma olup etkilerini yaklaşık 6 ay süreyle hissedebileceğiz. Genel anlamda aşk ve para konularında büyük kararlar almamıza sebep olacak bu tutulma yol ayrımlarıyla yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Kişisel haritamıza göre herkesi farklı şekillerde etkileyecek. Biz de öncelikle Ay tutulması hakkında bilgi verdik ve sayfamız için Ay tutulmasının sağlık olarak hangi burcu ve yükselen burcu etkileyecek sağlık konularında bu bakımdan ele aldık.

Ay Tutulması Nedir?

Ay, kendi yörüngesinde dolanırken, kimi zaman Dünya’nın gölgesine girer. Buna Ay tutulması denir. Ay tutulması, dolunay zamanında ve Ay’ın düğüm noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir.

Hangi Burcu ve Yükselen Burcu Nasıl Etkileyecek?

Koç ve yükselen koçlar ; Mide , kalp, timüs bezleri, sırt ağrıları, ritim bozukluklarına dikkat etmeleri gereken dönem.

Boğa ve yükselen boğalar ; Gögüs , diyafram, akciğerler, meme tutulma zamanı en hassas olan organlarımız.

İkizler ve yükselen ikizler ; Omuz, kol, el, parmaklar, sinir sistemi, enfeksiyona bağlı üst solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat etmeliler.

Yengeç ve yükselen yengeçler ; Omuz başından enseye kadar olan bölüm, boyun, boğaz, ses kısıklığı, bademcik,  tiroid bezleri gibi konularda dikkat etmeliler.

Aslan ve yükselen aslanlar ; Aslan, omurga, sırt, salgı bezleri, kalp gibi organları yönetir. Kalp rahatsızlığı, ritim bozukluğu, salgın hastalıklar gibi konularda dikkatli olmalılar.

Başak ve yükselen başaklar ; Ayak, ayakta oluşan tüm rahatsızlıklar şişlik, nasır gibi ayak problemleri bunun yanısıra bağımlılık ve psikolojik sorunlara dikkat etmeliler.

Terazi ve yükselen teraziler ; Bacak, ayak bilekleri, bacaklardaki kramp ve kasılmalar burkulmalara dikkat .

Akrep ve yükselen akrepler ; Dizler, kemikler, diş, dalak, genel olarak kas yapısı kaşıntı ve yaralanmalara dikkat etmeliler.

Yay ve yükselen yaylar ; Kalça, basen, karaciğer, hipofiz bezi sorunlarına ve spor yaralanmalarına dikkat .

Oğlak ve yükselen oğlaklar; Prostat, rektum, mesane, rahim, rahim ağzı sorunları, cinsel problemlere dikkat edin.

Kova ve yükselen kovalar ; Böbrekler, alt karın, uyluk ve kalça sorunları ayrıca bel bölgesine dikkat etmeliler.

Balık ve yükselen balıklar; Karın, bağırsaklar, mide, sinir sistemi, kolit sorunları ve ciltteki döküntülere dikkat etmeliler.

0 thoughts on “2018 Yılının İlk Tutulması”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir